header banner
Default

Kripto Para Haber yazarına göre Elon Musk, X platformu için hangi kripto parayı seçecek?


XRP mi DOGE mi: Elon Musk, X platformu için hangi kripto parayı seçecek? © Reuters XRP vs DOGE: Elon Musk, X platformu için hangi kripto para birimini seçecek?

Kripto topluluğu, Elon Musk’ın yeniden markalaşma stratejisi hakkında konuşuyor. Bazıları, XRP’yi platformdaki ana ödeme seçeneği hâline getireceğini düşünürken bazıları ise Dogecoin’i () tercih edeceğini iddia ediyor.

Elon Musk’ın Twitter’ı yeniden markalaştırma kararı, kripto topluluğu içinde spekülasyonlara yol açtı. Özellikle bazı kripto analistleri, ile Musk’ın platformdaki ödeme seçeneklerine olan takıntısı arasındaki ürkütücü bağlantıya dikkat çekiyor.

Ayrıntılı olarak bu kişiler, Musk’ın olası planlarına ışık tutuyor. Her şeyden önce gözlemlerinin tamamen spekülatif olduğunu belirtiyorlar. Ardından XRP’nin kazandığı son yasal netlik ile Musk’ın Twitter’ın yeniden markalaşmasına olan ilgisi arasındaki olası bağlantı hakkındaki inançlarını ifade ediyorlar.

Ripple’ın SEC ile olan davasında kısmi bir yasal zafer kazanmasının ardından XRP çoğu borsada yeniden listelendi ve piyasadaki varlığını artırdı. Bu gelişmeden kısa bir süre sonra Elon Musk, Twitter’ın X markasına geçişini duyurdu.

Elon Musk’ın tercihi ne olacak?

VIDEO: Sizce Dogecoin Ödeme Aracı Olarak Kullanılacak Mı ?
Uzman Kripto

Bu gönderiye yanıt olarak birçok kişi, Musk’ın Twitter’ın yeniden markalaşmasına olan ilgisinin, sosyal medya platformunu WeChat benzeri bir uygulamaya dönüştürmeye yönelik daha büyük planının bir parçası olabileceğini düşünüyor. Bu spekülasyonlara göre Musk, Twitter’ın ödeme platformuna karar vermeye çalışırken bazı blockchain platformlarından yararlanacak.

Teori, Musk’ın SpaceX ve gibi girişimlerinde açıkça hız ve verimliliğe odaklanması sebebiyle, XRP’yi Twitter’ın ödeme platformu için ideal kripto varlığı olarak göreceğini ileri sürüyor. Ne de olsa XRP, işlem hızı ve maliyet etkinliği ile tanınıyor.

Dikkate değer bir spekülasyon noktası, Musk’ın neden XRP’yi seçeceği. Bu, açıkça XRP’nin son yasal zaferinden kaynaklanıyor. Böylece varlık daha güvenli bir düzenleyici statüye sahip bir kripto olarak öne çıkacak.

Bu fikirler tamamen bir varsayım olarak kalsa da kripto topluluğundaki bazıları, olayların uyumunu ilgi çekici buluyor. Bununla birlikte bu tür teorilerin tamamen spekülatif olduğunu ve onaylanmış planlar olarak alınmaması gerektiğini hatırlamak çok önemli.

Gönderiye verilen diğer yanıtlara göre birçok kişi, Musk’ın kriptoları daha fazla kullanacağını kabul ediyor. Ancak varlığın XRP olduğu konusunda aynı fikirde değiller.

Bir kesim, kesinlikle (DOGE) olacağını söylüyor. Musk’ın en gözde meme coin olan Dogecoin’e (DOGE) ilgisi de bilinen bir gerçek.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır.

Sources


Article information

Author: Christopher Carter

Last Updated: 1699456682

Views: 822

Rating: 3.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Christopher Carter

Birthday: 1955-08-30

Address: 8625 Santiago Estate, North Cynthia, OK 94336

Phone: +4382295911717815

Job: Real Estate Agent

Hobby: Wine Tasting, Robotics, Sailing, Arduino, Fencing, Orienteering, Skiing

Introduction: My name is Christopher Carter, I am a priceless, rare, sincere, unreserved, tenacious, unyielding, steadfast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.