header banner
Default

Is de verwachting van een analist dat Cardano naar 32 euro zal stijgen?


Sinds het bereiken van een dieptepunt vorige maand, heeft de prijs van cardano (ADA) een opmerkelijke stijging getoond, zo stelt analist FieryTrading in een analyse gedeeld op TradingView. Deze stijging lijkt bijna lineair en vond plaats nadat ADA de onderste lijn van een parallel kanaal raakte.

FieryTrading maakt op basis van dit patroon de voorspelling dat cardano in de volgende bullmarkt wel eens de $35, ongeveer 32 euro, kan aantikken. De voorspelling kon echter meteen op kritiek rekenen. Het zou namelijk helemaal geen realistische verwachting zijn.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB Advertentie Anycoin Direct

Cardano in kanaal op weg naar ?

VIDEO: Cardano Update: What’s Next? ADA Price Prediction & Risks!!
Coin Bureau

Het kanaal waar de analist op wijst kan getekend worden door een lijn te trekken tussen de twee pieken van de vorige bullmark en die lijn vervolgens te kopiëren naar de bodem van de Corona-dump. Zo ontstaat een stijgend parallel kanaal.

De Cardano analyse die suggereert dat ADA naar 35 dollar kan. – Bron: Tradingview

Volgens FieryTrading is dit patroon bevestigt nu de ADA koers vanaf de onderste lijn lijkt te stuiteren. “Als we aannemen dat deze piek ergens in 2025 zal zijn en dat ADA dit patroon blijft volgen, kunnen we aannemen dat ADA zou kunnen stijgen tot boven de 35 dollar,” aldus de analist.

Advertisement

ADA koersvoorspelling is niet realistisch

VIDEO: Cardano ADA Price News Today - Elliott Wave Technical Analysis and Price Now! Price Prediction!
More Crypto Online

Hoewel de technische analyse van FieryTrading een optimistisch beeld schetst, is niet iedereen het eens met hoe realistisch het is. Een van de reacties onder FieryTrading’s analyse focust op de marktkapitalisatie van cardano. Marktkapitalisatie is de totale waarde van alle ADA bij elkaar opgeteld.

“Als ADA stijgt tot 35 dollar, zou dat neerkomen op een marktkapitalisatie van 1280 miljard dollar.” Ter vergelijking, de huidige totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies samen is ongeveer 1440 miljard dollar. Dit brengt de haalbaarheid van zo’n enorme prijsstijging behoorlijk in twijfel.

Deze kritische kanttekening plaatst de voorspelling klaarblijkelijk in een ander licht. Op zoek naar realistische analyses, en wil je kennis opdoen in crypto trading? Crypto Insiders Premium biedt een actieve community van analisten, handelaren en experts. Word lid en kijk de eerste 30 dagen rond voor 1 euro.

Post Views: 10.584

Sources


Article information

Author: Philip Williams

Last Updated: 1704313803

Views: 1668

Rating: 4.7 / 5 (93 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Philip Williams

Birthday: 2017-05-30

Address: 6522 Collins Divide, Davishaven, SC 56081

Phone: +4618393994367793

Job: Electrician

Hobby: Tennis, Swimming, Skateboarding, Card Collecting, Cross-Stitching, Fencing, Hiking

Introduction: My name is Philip Williams, I am a accomplished, esteemed, talented, exquisite, bold, enterprising, persistent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.