header banner
Default

Elon Musk, Bu Altcoin ile İlgili Hesabı Askıya Aldığı İçin Yeniden Eleştirilere Maruz Kaldı!


Table of Contents

    X’in (eski adıyla Twitter) icra kurulu başkanı ve baş teknik sorumlusu Elon Musk, XRP ile ilgili bir hesabı askıya aldığı için eleştirildi.

    Kripto para topluluğunun önde gelen bir üyesi olan Crypto Eri, hesabın askıya alınmasının bir hata olup olmadığını sormak için doğrudan X üzerinden Elon Musk ile iletişime geçti.

    HABER AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

    Dijital varlık yatırımcısı. XRP Ledger blok zincirinin varlığı olan XRP’ye verdiği açık sözlü destekle tanındı.

    SEC tarafından XRP’nin kayıtsız bir menkul kıymet olduğunu iddia eden bir dava da dahil olmak üzere uzun süredir devam eden tartışmalar ve yasal anlaşmazlıklar XRP’yi çevrelemiştir.

    HABER AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

    Bununla birlikte XRP, geleceği konusunda iyimserliğini koruyan bir dizi kararlı destekçiye sahip olmuştur.

    XRP, XRP meraklılarının bilgi ve bakış açılarını paylaşmaları ve kripto para birimiyle ilgili tartışmalara katılmaları için bir forum görevi gördü.

    HABER AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

    Bazı kişiler Musk’ı savunarak askıya almanın potansiyel dolandırıcıları önlemek için bir tedbir olduğunu öne sürdü. Ancak X yetkililerinden bir yanıt gelmemesi söylentilere yol açtı.

    Crypto Eri, askıya almaların dolandırıcıları caydırmaya yönelik olduğu yönündeki bir öneriye yanıt olarak, hesabın askıya alınmasının adil olmadığı konusunda kararlı kaldı.

     Gerçeklere sadık kalmak için üzerime düşeni yapıyorum. Kripto polisi ya da iptal kültürünün bir parçası olarak adlandırıldığımda bile. Bu hiç eğlenceli değil. Empati kuruyorum çünkü tüm kanalını X platformunu kullanmak üzerine kurdu.”

    XRP yanlısı avukat John Deaton gibi önde gelen sektör savunucularının dikkatini çeken anlaşmazlık, şimdi askıya almanın münferit bir olay mı yoksa X topluluğunda sansürün yeniden canlanmasının bir göstergesi mi olduğuna odaklanıyor.

    Yakın tarihli bir rapor, SEC’in şu anda Musk’ı soruşturduğunu ortaya koyuyor. Soruşturma, Elon Musk‘ın hisse senedi alımları ve X’in satın alınmasına ilişkin müteakip beyan ve dosyalamalarla ilgili federal menkul kıymetler düzenlemelerini ihlal edip etmediğine odaklanıyor.

    Yakın tarihli bir rapor, SEC’in şu anda Musk’ı soruşturduğunu ortaya koyuyor. Soruşturma, Musk’ın hisse senedi alımları ve X satın alımına ilişkin müteakip beyan ve dosyalamalarla ilgili federal menkul kıymet düzenlemelerini ihlal edip etmediği üzerine yoğunlaşıyor.

    Sources


    Article information

    Author: Shawn Cook

    Last Updated: 1702191482

    Views: 450

    Rating: 4.3 / 5 (65 voted)

    Reviews: 89% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Shawn Cook

    Birthday: 1914-07-10

    Address: 9481 Laura Fields, Greerville, LA 38471

    Phone: +4559125559908956

    Job: Librarian

    Hobby: Badminton, Graphic Design, Painting, Web Development, Poker, Role-Playing Games, Skiing

    Introduction: My name is Shawn Cook, I am a courageous, Precious, risk-taking, Colorful, apt, irreplaceable, tenacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.